Ford Focus Hitelátvállalással
Állapot: NormálÜzemanyag: BenzinHengerűrtartalom: 1 600 cm3
Hiteladatok (hitelátvállalás):Gyártási idő: 2009
Visszamaradt idő: 36 hónapFennmaradt tőke: EUR
Leírás:
Havi törlesztő:
52 000 Ft
Vételár:
nincs megadva

Suzuki SX4 Hitelátvállalással
Állapot: NormálÜzemanyag: BenzinHengerűrtartalom: 1 500 cm3
Hiteladatok (hitelátvállalás):Gyártási idő: 2008
Visszamaradt idő: 94 hónapFennmaradt tőke: CHF
Leírás:
Havi törlesztő:
39 000 Ft
Vételár:
3 750 000 Ft

Suzuki SX4 Hitelátvállalással
Állapot: NormálÜzemanyag: BenzinHengerűrtartalom: 1 498 cm3
Gyártási idő: 2007
Leírás:
Havi törlesztő:
65 000 Ft
Vételár:
nincs megadva

Suzuki SX4 Hitelátvállalással
Állapot: NormálÜzemanyag: BenzinHengerűrtartalom: 1 498 cm3
Gyártási idő: 2007
Leírás:
Havi törlesztő:
65 000 Ft
Vételár:
nincs megadva

Használtautó

Legtöbb ember ráébred arra, hogy nem éri meg az új autó vásárlása, hisz pár év alatt az autó értéke töredékére esik vissza. Ezért választják egyre többen a használtautó vásárlását, mint alternatív megoldást. Kevesebb befektetéssel, kevesebb értékvesztéssel vásárolhat. A használtautó beszerzésekor figyelni kell annak állapotára, főleg ha hosszútávra tervezünk vele. Minden nálunk hirdető egyszerre két ingyenes hirdetés felrakására kap lehetőséget, de külön jelzésre, ez a lehetőség bővíthető. Az autó kereső segítségével ellenőrizhető a weboldalunkon való megjelenést.

Hitelátvállalás

Az autóhitellel rendelkező használtautó eladása, főleg devizahitel esetén a mostani körülmények mellett szinte lehetetlen. A www.hitelesautok.hu vagy www.hitelatvallas.hu többek között ezért jött létre, hogy segítsük ezen használtautó értékesítését, akár hitelátvállalás megoldással. Erre a legjobb módszer (költséghatékony) a használtautó átadása hitelátvállalás segítségével.Az így lebonyolított használtautó eladással jól jár az eladó, hisz nem kell tovább fizetnie a törlesztőrészletet, de jól jár a vásárló is, hisz 0% beugróval a szigorított hitelezés mellett már csak hitelátvállalás lefolytatásával van lehetőség hozzájutni. Az oldal emellett lehetőséget biztosít az autókereskedéseknek arra, hogy hitel ajánlatot adhasson járműveinek, melynek törlesztő részletére az autó kereső megoldásunkkal keresni lehet (mint a hitelátvállalás esetén a havi fizetendő összegre). Ezzel a módszerrel az eladóhoz csak a potenciális vásárló jut el, ezzel időt spórolhatunk meg. Akár eladna, akár venne gépjárművet nézzen be hozzánk!

Autó hitel

Bármely 15 évnél fiatalabb használtautó esetén van lehetőség autó hitel felvételére. Abban az esetben, ha a vevőnek nem áll rendelkezésére a vételár, akkor egy bank autó hitel nyújtásával megvásárolhatja, vagy lízingelheti a gépjárművet. Fontos azonban, hogy csak olyan törlesztő-részletet vállaljunk be, melyet képesek vagyunk fizetni, hónapról hónapra. Azt nem árt tudni, hogy egy használtautó THM-je sokkal magasabb, mint egy új autó hitel felvétele esetén. Amennyiben az autó hitel nem megoldás, mert nem áll rendelkezésünkre elég önerő, el kell gondolkodni a hitelátvállalás lehetőségén.

Autó kereső

Az általunk biztosított kereső segítségével, bármikor lehet részletre keresni. Ez nagy segítség abban az esetben, ha valaki hitelt szándékozik felvenni a használtautó vásárlásakor. Amennyiben a kereskedő, vagy hitelátvállalás esetén a tulajdonos megadja a részlet nagyságát, akkor ezzel elérhetjük, hogy a potenciális vevő keressen meg minket. Emellett lehetőség van csak autókereskedésre keresni település vagy megyei szinten is.


Hitelesautok.hu csapata
by ©
SimCorp Bt.